Atunci cînd dorești să faci un abonament nou sau dorești să continui abonamentul actual ajungi să accesezi formularul alăturat cu ajutorul căruia alegi data de început (adică data curentă atunci cînd nu există un abonament actual și data de final a abonamentului actual atunci cînd el există), numărul de luni pentru care doreești să plătești și metoda de plată. Atunci cînd metoda de plată aleasă este Paypal site-ul Cutia cu surprize te redirecționează spre sistemul de plată pentru a finaliza comanda.

Ai de ales între a plăti cu contul de Paypal (asta înseamnă să te conectezi la acel cont dacă îl ai deja făcut sau să îți faci unul nou) și a plăti cu o card de credit sau de debit dacă nu vrei să-ți folosești sau să-ți faci cont. Pentru a ajunge la formularul din imaginea de mai jos trebuie să accesezi ”Don't have a Paypal account?” din imaginea alăturată.

Cînd ajungi la acest formular completezi datele cardului și finalizezi comanda.

Notă: Poate trece un anumit timp (de obicei cîteva minute) de la finalizarea comenzii pînă la intrarea în vigoare a abonamentului (cînd produsele devin publice).