• Primul pas este să îți faci un cont nou. Îl faci gratuit, dar se supune termenilor și condițiilor acestui site - încălcările grave și / sau repetate ale regulamentului și încălcarea legii pot duce la suspendarea contului și la blocarea accesului (pentru a vinde) pe site.
  • Al doilea pas este să-ți configurezi magazinul, adică să introduci toate datele necesare completării comenzilor: descrierea magazinului, condițiile și modurile de livrare a magazinelor, modalitățile de plată acceptate, țara în care livrezi, retururile si schimburile de produse, politica magazinului și întrebările frecvente.
  • Al treilea pas este să introduci produsele, să încarci pozele, să adaugi descrierile și caracteristicile fiecărui produs în parte. Numărul de produse adăugate nu este limitat, dar numărul de produse vizibile publicului poate fi limitat în funcție de tipul de abonament ales.

Toți pașii anteriori sînt gratuiți, îi poți face oricînd și poți începe să vinzi imediat sau doar mai tîrziu. Ca să vinzi trebuie să își faci un abonament pe care îl plătești lunar (în fiecare lună sau anticipat pentru următoarele cîteva luni). Produsele vor fi vizibile publicului larg și pot fi comandate doar pe durata abonamentului activ. Dacă dorești să oprești abonamentul curent (oricare ar fi motivul) acest lucru se poate face prin interfața de administrare a abonamentelor (în secțiunea de configurare a magazinului).

Există trei tipuri de abonamente, în funcție de numărul de produse disponibile publicului:

  • 15 euro pentru 10 produse
  • 25 euro pentru 50 de produse
  • 50 euro pentru 200 de produse

Nu poți avea două abonamente simultan pentru un singur cont (deși nimeni nu te oprește să-ți faci mai multe conturi), iar dacă vei să treci de la un tip de abonament la altul va trebui să aștepți finalul perioadei de abonament curent sau poți opri abonamentul curent și face unul nou.

Metodele de plată a abonamentelor:

  • Paypal (îți permite să plătești fie folosind contul de Paypal, fie cu cardul).

Abonamentul se plătește anticipat, iar dacă oprești abonamentul după o anumită perioadă (înainte de finalul acestuia) banii deja plătiți nu se returnează.

Ce-ți oferim în plus față de alte platforme:

  • descrierea magazinului și a produselor în mai multe limbi. Descrierea este detaliată - poate conține secvențe video de pe YouTube, Vimeo și alte platforme video, imagini, link-uri spre profilul sau pagina ta de Facebook sau chiar elemente de pe Facebook (imagini, filmulețe și post-uri). Practic, cu ajutorul descrierilor de pe acest site poți întegra magazinele tale într-o adevărată rețea accesibilă în mai multe limbi de circulație internațională.
  • o optimizare bună pentru motoarele de căutare pentru magazinul și produsele tale.
  • flexibilitate - poți să-ți personalizezi produsele și atributele lor așa cum dorești.