Scopul acestui site este a de permite oamenilor să-și vîndă produsele pe care le crează manual sau pe care le au prin casă (și de care nu mai au nevoie). Dacă cineva le poate găsi o utilizare plăcută sau le poate face cadou e perfect.

Scopul acestui site este doar de a intermedia relația producător (vînzător) și client. Nu vindem nimic, nu taxam relația menționată (adică nu luăm nici un procent din vînzare), dar solicităm un abonament pentru a vinde.

Nu e nevoie să-ți faci cont pe site ca să cumperi (deși nu te împiedică nimeni să-ți faci), dar e nevoie de el ca să vinzi. Contul se face gratuit, produsele și imaginile lor pot fi încărcate pe site gratuit, dar e nevoie de plata unui abonament pentru a putea vinde (produsele vor fi ascunse celorlalți pînă atunci).

Abonamentul se plătește lunar în funcție de numărul de produse pe care vrei le să le încarci pe site. Există mai multe tipuri de abonament, poți să plătești în fiecare lună sau o dată pentru mai multe luni. Schimbarea de abonament se face doar la finalul perioadei curente. Dacă abonamentul nu este prelungit (oricare ar fi tipul lui) produsele vor redeveni ascunse pentru public pînă la prelungirea abonamentului.

Pentru detalii despre fiecare operațiune în parte citește articolele din meniul aflat în partea de jos a paginii. Dacă ele nu te lămuresc folosește formularul de contact pentru a solicita informații suplimentare.

Site-ul este administrat de Supravirtual SRL.