You don't have to make an account

Nu este nevoie să îți faci un cont ca să cumperi produsele din magazinele găzduite pe acest site, dar crearea unui cont ajută să urmărești comenzile de pînă acum și să ușurezi finalizarea următoarelor comenzi: completînd cîmpurile din profil le vei avea disponibile la finalizarea comenzii și nu va trebui să le completezi de fiecare dată.

  • Alege-ți produsul sau produsele pe care dorești să le comanzi. Pe pagina fiecărui produs, în coloana din dreapta, găsești un formular de comandă - alege numărul de produse dorite, lasă o notă proprietarului magazinului cu detalii despre cum dorești să obții produsul respectiv, apoi apasă pe butonul ”Plasează o comandă”.
  • Lista produselor din coșul de cumpărături conține toate produsele alese, aranjate în funcție de magazinul de care aparțin. Poți să le ștergi din listă sau poți să modifici datele fiecărui produs în parte (numărul de bucăți și nota atașată) folosind formularul de la punctul anterior.
  • Pentru finalizarea comenzii mai este nevoie doar să completezi datele personale (adică nume, prenume, adresa la care vrei să primești coletul, o adresă de email și un număr de telefon pentru a ușura comunicarea dintre tine și vînzător, etc) ca să primești produsele fără probleme.

Crearea unui cont îți aduce două beneficii suplimentare: în momentul finalizării comenzii datele pe care le completezi vor apare în formular, iar lista comenzilor îți stă la dispoziție.

Indiferent dacă ai sau nu un cont, în cazul unor eventuale probleme pe care le ai cu un vînzător sau unele produse, folosind formularul de contact de pe pagina fiecărui magazin (îl găsești la secțiunea Mesage) poți comunica cu vînzătorul și / sau cu administratorii acestui site (adică cu noi) și îți poți expune problema. Vom căuta să o rezolvăm cît mai bine pentru toate părțile implicate, iar în caz de nevoie vom oferi toate informațiile necesare autorităților competente (responsabilitatea livrării produselor cade în seama fiecărui vînzător în parte pe baza termenilor și condițiilor acestui site, noi oferim doar un serviciu de prezentare a acestora și de recepționare a comenzilor clienților).