Aici găsești termenii și condițiile de utilizare a site-ului Cutia cu surprize, aplicabile tuturor utilizatorilor acestui site. Prin crearea unui cont pe acest site, indiferent dacă dorești să vinzi sau doar să cumperi, ești de acord cu informațiile de mai jos și ești de acord să te supui tuturor regulilor.

1. Prin intermediul acestui site oferim un serviciu de găzduire a magazinelor prin care oamenii vor să vîndă produse realizate de ei. Nu sîntem implicați direct în tranzacțiile dintre vînzători și clienți, oferim doar un suport pentru ca acestea să aibă loc, și de aceea nu avem nici un control asupra calității, siguranței și legalității produselor afișate pe site, adevărul și exactitatea acestor produse. Nu avem nici un control asupra capacității vînzătorilor de a vinde / livra un produs, și nici asupra capacității cumpărătorilor de a plăti pentru produse comandate. Nu verificăm înainte de publicarea produselor nici identitatea utilizatorilor înregistrați, și nici conținutul sau informațiile furnizate de acestea (precum vîrsta, numărul de telefon, adresa, etc).

Nu putem garanta faptul că vreunul dintre terții implicați în tranzacții sînt în stare să o finalizeze. Tocmai de aceea vă încurajăm să comunicați direct și cît mai mult cu potențialii parteneri de tranzacții prin intermediul canalelor pe care le aveți la dispoziție (mesagerie, număr de telefon, etc) înainte de a comanda sau livra produsele dorite.

2. Serviciul pe care îl oferim poate fi utilizat doar de către persoanele fizice care au vîrsta de 18 ani sau mai mult și care pot forma contracte din punct de vedere juridic în conformitate cu legislația în vigoare pe teritoriul României. Prin crearea unui cont și folosirea acestui serviciu declari și garantezi că ai cel puțin 18 ani și că toate informațiile înregistrate pe site sînt corecte și veridice.

3. Prețuri și servicii

Nu percem taxe pentru crearea unui cont de utilizator. Nu percepem taxe pentru administrarea produselor și a comenzilor realizate prin intermediul acestui site.

Percem taxe doar pentru afișarea produselor în vederea comandării lor de către vizitatori sau de către alți utilizatori ai acestui site. Taxele se calculează pe baza unui abonament lunar în funcție de numărul produselor afișate:

 • 15 euro / lună pentru 10 produse afișate
 • 25 euro / lună pentru 50 de produse afișate
 • 50 euro / lună pentru 200 de produse afișate

Produsele vor fi afișate doar în perioadele în care abonamentele sînt active. În momentul în care abonamentul expiră sau este oprit (de către tine, ca utilizator, sau de către noi, ca administratori) produsele dispar din secțiunea publică a site-ului. În momentul plății unui abonament nou produsele încărcate pe site devin din nou vizibile pentru public.

Dacă dorești să elimini unul sau mai multe produse din lista celor afișate în secțiunea publică poți să îl / le dezactivezi din panoul de admininistrare a magazinului.

Abonamentele se plătesc anticipat. În momentul opririi unui abonament (oricare ar fi motivele) înainte de termenul limită la care el expiră, banii pentru perioada rămasă nu se returnează.

4. Conturile sînt personale, identificate prin adrese de email valide. Ești singura persoană responsabilă pentru toate activitățile derulate prin contul personal, dar și pentru eventualele daune cauzate de incapacitatea ta de a păstra confidențială parola de acces la cont. Ești de acord să ne anunți imediat imediat de orice utilizare neautorizată a contului sau orice încălcare a securității. Ești de acord că nu putem fi făcuți răspunzători pentru orice pierderi sau daune care rezultă din incapacitatea ta de a păstra parola sigură.

Nu poți transfera sau vinde contul de utilizator sau numele de utilizator unei terțe părți.

5. Ești de acord să respecți toate regulile privind conduita online și conținutul acceptabil. Ești singura persoană responsabilă pentru produsele și informațiile încărcate pe acest site, cu toate consecințele legale ce pot deriva din folosirea serviciului oferit de noi (nu sîntem responsabili sau răspunzători pentru încălcarea drepturilor de autor, a contractelor în derulare sau a legislației din România în urma activităților derulate de tine, ca utilizator, pe acest site). Ești singura persoană responsabilă pentru toate taxele aplicabile produselor vîndute prin intermediul acestui site.

6. Prin publicarea oricărui produs pe acest site garantezi că tu și toate aspectele ce țin de acel produs respectă politica acestui site și legislația României. Garantezi de asemenea că poți vinde în mod legal produsul respectiv, iar atunci cînd cantitatea este mai mare ca 1 (adică vinzi mai multe bucăți din același produs) toate produsele corespund descrierii și caracteristicilor introduse pe site. Descrierea produselor afișate include text, grafică, imagini sau alt conținut relevant pentru vînzarea fiecărui produs în parte - prin acceptarea acestor termeni și condiții garantezi că descrierea este clară și corespunde, împreună cu restul termenilor de vînzare, produselor comercializate.

7. Toți vînzătorii sînt îndemnați să evidențieze politica propriului magazin pentru a fi ușor accesibilă vizitatorilor. Aceste politici pot include livrarea, returnarea și schimbul produselor comercializate, modalitățile de plata acceptate. Ca vînzător prin intermediul acestui site trebuie să creezi politică rezonabilă de bună credință și să respecți aceste reguli - ești responsabil pentru impunerea ei. Toate politicile magazinelor trebuie să fie în conformitate cu regulamentul general al acestui site, iar noi ne rezervăm dreptul de a-ți cere să modifici politica propriului magazin atunci cînd este cazul.

8. Toate vînzările sînt obligatorii. Vînzătorii se obligă să livrezi produsele sau să încheie tranzacția într-un mod prompt. Excepții de la regulă:

 • cumpărătorul nu reușește să îndeplinească termenii și condițiile impuse de vînzător (cum ar fi introducerea unei adrese corecte sau plata produsselor).
 • vînzătorul nu poate identifica / contacta cumpărătorul pentru a-i trimite produsele.
 • nu există modalitate de livrare a produselor la adresa dorită de cumpărător

Cumpărătorii se obligă să plătească pentru produsele achiziționate cu excepția faptului în care există o circumstanță excepțională.

9. Prețul produselor de pe site trebuie să fie o reprezentare precisă a vînzării - adică garantezi că aceia care-ți cumpără produsele nu plătesc pe ele altă sumă de bani decît cea afișată pe site. Vînzătorii garantează că percep taxe rezonabile pentru ambalarea și livrarea produselor, garantează că nu percep taxe exagerate de transport și nu pot evita taxele obligatorii. Vînzătorii nu au voie să schimbe prețul produsului după o vînzare pentru a induce cumpărătorul în eroare.

10. Ești singurul responsabil pentru activitățile pe acest site, indiferent dacă cumperi sau vinzi folosind serviciile noastre. Ești singurul responsabil pentru informațiile oferite, numele de utilizator, grafica, imaginile, fotografiile, înregistrările audio / video pe care le adaugi / folosești pe acest site.

11. Este interzis să:

 • derulezi o activitate frauduloasă sau care să implice vînzarea de produse furate sau falsificate
 • oferi informații false, inexacte sau care induc în eroare
 • încalci drepturilor de autor, brevetele de invenție, marca, secretul comercial sau de proprietate sau alte drepturi (precum cele de proprietate intelectuală sau la viață privată) ale unei terțe persoane
 • încalci aceste termene și condiții și legislația României
 • adaugi / publici produse semnalate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ca fiind periculoase pentru consumatori
 • adaugi / publici produse (inclusiv descrieri și caracteritici ale acestora) care conțin pornografie pentru copii sau informații defăimătoare, calomnioase, hărțuitoare (și, în general, care pot face rău altor persoane)
 • adaugi / publici produse care ar putea duce acest site să încalce legislația României
 • faci referire directă sau indirectă (sub orice formă) la produse și servicii interzise prin prezentul regulament

Atunci cînd observăm sau cînd ni se atrage atenția despre activități ilegale derulate de către utilizatorii acestui site blocăm contul sau conturile respective și furnizăm informațiile referitoare la acestea autorităților române.